Selasa, 8 Disember 2015

MASA UNTUK EMAS


Belilah emas. Belilah emas sekarang. 
Belilah bentuk emas yang betul.

Emas merupakan pelaburan terbaik dalam 10 tahun kebelakangan dengan pertumbuhan purata sebanyak 18.8% setahun. Prestasi ini mendahului saham, hartanah, bon dan wang. Tambahan lagi, ia telah mencecah harga $1,400 baru-baru ini dan kekal melebihi $1,300 dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Jadi, sesuatu yang hebat sedang berlaku. Apa yang penting di sini ialah terdapat peluang anda membuat duit - di sini dan sekarang.

Dalam masa yang sama, emas penuh dengan perangkap. Sekiranya anda tersilap pilih, anda mungkin tidak mendapat apa-apa keuntungan daripadanya walaupun anda melabur dalamnya. Bahkan, anda mungkin kehilangan semua wang anda walaupun harga emas terus naik. jadi, anda mesti memilih dengan bijak untuk mendapat untung daripada emas.

Buku ini, yang ditulis dengan mudah, memberi petunjuk kepada anda bagaimana membuat keputusan dengan baik dan selamat ketika melabur dalam emas. Objektif buku ini ialah untuk membantu anda membuat keputusan yang lebih baik agar anda dapat memperoleh keuntungan dan pada masa yang sama mengelak kesilapan-keilapan yang besar.

Anda akan mengetahui:
1. Kenapa harga emas naik sejak tahun 2001
2. Kenapa anda patut melabur dalam emas sekarang
3. Sejarah ringkas emas
4. Kelebihan dan kekurangan melabur dalam emas
5. 6 soalan untuk ditanyakan kepada diri anda sebelum membuat sebarang pelaburan
6. 3 pilihan utama emas
7. Bagaimana untuk membeli emas dan di mana untuk menyimpan emas
8. Apa yang patut anda elakkan
9. Fakta-fakta menarik mengenai emas

-------

Azizi Ali ialah penulis, penceramah dan jurulatih kewangan #1 di Malaysia. Beliau sudah menulis lebih 30 buah buku, bercakap kepada lebih 200,000 peserta dan sering muncul di media massa - semuanya dalam subjek kewangan dan penjanaan kekayaan. Beliau adalah seorang Chartered Financial Consultant (ChFC) dan memegang MBA dari University of Bath, UK.

-------

Emas merupakan pelaburan bijak dan selamat dalam era yang pesat berubah dan penuh dengan ketidak pastian. Lebih-lebih lagi dengan peningkatan kadar inflasi yang menjejaskan nilai mata wang. Buku yang menarik dan mudah difahami hasil penulisan seorang penulis bestseller dan Jurulatih Jutawan ini, Azizi Ali, akan menjelaskan bagaimana, bila, di mana dan mengapa anda perlu melabur dalam emas sekarang. Dapatkan buku penuh berinformasi ini, Masa Untuk Emas, sekarang untuk membina masa hadapan yang lebih cerah.

Dato' Lawrence chan Kum Peng, CSP
Pengarah Eksekutif dan Pengasas
Personal Development Leadership management Corporation (M) Sdn Bhd.

-------

Dapatkan buku Masa Untuk Emas ini sekarang. Klik link berikut: Beli di sini.

-------

Mulakan simpanan emas anda serendah 0.5 gram hari ini dengan #PowerGold melalui kempen #1Bulan1Gram. Dapatkan emas anda dengan menghubungi hubungi talian berikut: 01115403082.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
© Copyright 2035 Empayar Ledang
Theme by Yusuf Fikri