Selasa, 15 Disember 2015

KENAPA POWERGOLD?


PRODUK BERNILAI
Produk laris Powergold adalah gold bar 999.9 (1gram) yang susah nak cari. Bukan semua kedai emas ada jual. Kalau adapun, harga sangat mahal.

HARGA
Biasanya program yang ada plan network ni harga produknya mahal berganda ganda, tapi harga produk Powergold terbukti lebih murah dari harga pasaran. Biasanya juga kalau buat program network ni kena cari geng yang suka network saja, tapi di Powergold semua golongan boleh join seperti golongan yang suka menyimpan, berjual beli dan networking.

KILANG SENDIRI
Powergold adalah anak syarikat pada Amethyst Gold Creation yang dah lebih 10 tahun membekalkan emas. Jadi, pengalaman syarikat sudah lama dalam urusniaga emas dan dipercayai. Amethyst Gold Creation juga adalah salah-satu pembekal emas kepada kedai-kedai emas di luar sana.

BONUS
Beli emas kat kedai luar tak dapat bonus. Dapat emas, tapi harga mahal pulak tu. Dengan Powergold, harga murah dan boleh dapat bonus dari belian sendiri, walaupun tak buat networking. Kalau buat networking, boleh dapat bonus dari belian ulangan ahli dari network kita. Bonus ini kecil tetapi semakin naik dari bulan ke bulan, jika rajin usaha tak ada masalah untuk dapat 4-5 angka sebulan dari bonus ini.

TIADA PAKSAAN
Walaupun telah jadi ahli, Powergold tidak memaksa ahli untuk cari ahli lain join Powergold. Tidak paksa ahli untuk mesti beli emas tiap-tiap bulan. Tidak paksa ahli untuk buat trading or networking. Tidak paksa ahli untuk pergi kelas dengar ceramah. No...no. Tidak paksa ahli untuk berniaga. Semua terpulang kepada ahli sama ada ingin join Powergold hanya untuk menyimpan, berjual bei atau networking. Siapa berusaha, dia dapat hasil. Jika duduk diam, tiadalah hasilnya.

-------
Mulakan simpanan emas anda serendah 0.5 gram hari ini dengan #PowerGold melalui kempen #1Bulan1Gram. Dapatkan emas anda dengan menghubungi hubungi talian berikut: 01115403082.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
© Copyright 2035 Empayar Ledang
Theme by Yusuf Fikri