Rabu, 16 Disember 2015

JUTAWAN DARI PLANET JUPITER


Usah risau tentang WANG lagi!

Buku tentang pengurusan kewangan yang menarik ini boleh menempatkan anda pada landasan ke arah masa depan kewangan yang lebih cerah dan lebih baik. Ditulis dalam bahasa yang jelas, mudah difahami dengan cara-cara yang senang diikuti, ia boleh membimbing anda melalui dunia kewangan yang kompleks ke arah syurga kewangan. Ianya sarat dengan langkah-langkah pantas yang dapat memperbaiki situasi kewangan anda dengan serta-merta dan juga strategi jangka panjang untuk mengekalkan anda di landasan ke arah kebebasan kewangan - supaya anda tidak perlu risau tentang wang lagi.

-------

IQ sahaja tidak boleh menjadikan anda jutawan. EQ mungkin dapat membantu anda memperoleh sejuta ringgit yang pertama. Tetapi hanya FQ (financial quotient) yang dapat melipat gandakan wang sejuta itu. Buku ini berjaya memberikan FQ kepada anda!
Billi Lim,
Pengarang buku terlaris, Dare To Fail/Berani Gagal.

Saya telah membaca buku ini dengan penuh minat dan saya rasa buku seperti ini seharusnya ditulis lama dahulu. Ia menjelaskan dalam bentuk yang mudah mengenai hal-hal kewangan yang mana mempengaruhi kehidupan seharian kita. Saya amat menggalakkan agar ia dibaca.
YB Dato' Abdul Azim bin Dato' Mohd Zabidi,
Pengerusi,
Bank Simpanan Nasional.

Ini adalah sebuah buku yang hebat, penuh dengan idea-idea yang boleh digunakan dan maklumat yang praktikal. Anda perlu membacanya.
Phua Lee Kerk,
Pengarah Urusan,
Pheim Unit Trusts Berhad.

-------

Dapatkan buku Jutawan Dari Planet Jupiter ini sekarang. Klik di sini.

-------

Mulakan simpanan emas anda serendah 0.5 gram hari ini dengan #PowerGold melalui kempen #1Bulan1Gram. Dapatkan emas anda dengan menghubungi hubungi talian berikut: 01115403082.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
© Copyright 2035 Empayar Ledang
Theme by Yusuf Fikri